Kundkommentarer

Ronnie och pia:

"Vi försökte skapa utrymme på arbetsdatorn genom att radera filer. Sedan tömde vi datorns papperskorg. Senare på dagen märkte vi att filer, som frun behövde följande dag på arbetsresa, var borta! Vi kontaktade Vasa DigiHjälp, som snabbt började undersöka saken och räddade fruns arbetsresa och hemfriden, genom sanbbt lösa problemet. ETT STORT TACK till Vasa Digihjälp.

Vi REKOMMENDERAR verkligen! Ronnie och Pia Niemi"


Anna-Maija:

"Jag fick inte e-posten att fungera så jag ringde och beställde DigiHjälp tjänsten hem. Nu fungerar min e-post och samtidigt lärde jag mig hur man överför foton från mobiltelefonen till datorn."

 

Rauha:

"Vasa DigiHjälp hjälpte mig att skaffa en lämplig dator och instruerade mig hur jag använder den. Jag ringer alltid Vasa DigiHjälp då jag vill lära mig något nytt eller har problem."

 

Veikko och Kirsti:

"Vi ville skaffa en surfplatta men vi visste inte hurudan, eller hur den används. Som tur var kunde Vasa DigiHjälp göra prisjämförelser och tala om för oss varifrån det lönade sig att köpa pekplattan och med vilka egenskaper. Vi inhandlade surfplattan tillsammans, varefter installation och vägledning i hur man använder plattan, gick smidigt."