Asiakaskokemukset

RonniE ja pia:

"Teimme tilaa työkoneellemme poistamalla tiedostoja, jonka jälkeen tyhjensimme tietokoneen roskakorin. Myöhemmin päivällä huomasimme, että vahingossa tiedostot, joita vaimoni tulisi käyttää seuraavana päivänä työmatkallaan, olivat kadonneet! Hädissämme olimme yhteydessä Vaasan DigiApuun, joka nopeasti alkoi tutkimaan tapahtunutta, ja pelasti sekä vaimoni työreissun että kotirauhamme korjaamalla asian lyhyessä ajassa. SUURET KIITOKSET Vaasan DigiAvulle!

SUOSITTELEMME lämpimästi!  Ronnie ja Pia Niemi"

 

Anna-Maija:

"En saanut sähköpostiani toimimaan, joten tilasin DigiAvun kotiin. Nyt sähköposti toimii ja sain samalla opastusta kuinka kännykällä ottamani kuvat siirretään matkapuhelimesta tietokoneeseen."


Rauha:

"Vaasan DigiApu auttoi hankkimaan juuri minulle sopivan tietokoneen ja myös opetti kuinka sitä käytetään. Soitan aina Vaasan DigiAvulle kun haluan lisäoppia tietokoneeni käyttöön."


Veikko JA Kirsti:

"Halusimme hankkia taulutietokoneen eli ns. tabletin, mutta emme tienneet minkälaisen, emmekä osanneet sellaista käyttää. Onneksi Vaasan DigiApu vertaili puolestamme eri vaihtoehtoja ja osasi sitten kertoa mistä liikkeestä sillä hetkellä kannatti tabletti ostaa ja millä ominaisuuksilla. Kävimme yhdessä hankkimassa laitteen, jonka jälkeen myös asennus ja käyttöopastus sujuivat todella näppärästi."